Kuru Şampuan Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Senin de mutlaka alelacele evden çıkman gereken zamanlar olmuştur. Bazen son dakika yapılan planlar, bazen yoğun dönemler yüzünden yeteri kadar hazırlık yapamadan çıkman gerekebilir. Saçların sönük ve hacimsizken de saçına şekil veremezsin, versen bile model gözüne güzel gözükmez. Ayrıca saçların çabuk yağlanan tipte ise sabah duş almış olabilirsin ama saçların yağlı gözükebilir veya saçların temiz ama bir şekilde kötü koku sinmiş olabilir. İşte kuru şampuanlar tam da böyle zamanlarda devreye giriyor. 

Kuru Şampuanın Etkileri

  • Saça hoş koku verir.
  • Yağlanmış, sönük saçtaki fazla yağın giderilmesine yardımcı olur.
  • Saça hacim, dolgunluk ve canlılık verir.
  • Yeni yıkanmış gibi temiz ve ferah bir görüntüye kavuşmanı sağlar.

Kuru Şampuan Nasıl Kullanılır?

  • Kullanmadan önce iyice çalkala,
  • Sonra tutam tutam ayırdığın saçın diplerine 30 cm uzaktan sık,
  • Parmak uçlarınla masaj yaparak saç diplerine uygula,
  • Parmak uçlarınla saç diplerine hafifçe masaj yap,
  • Son olarak saç diplerinden uçlara doğru saçını tara ve dilediğin gibi şekillendir.

Kuru Şampuan Marka ve Tipleri

Urban Care Kuru Şampuan

Urban Care markasının kuru şampuan şişeleri rengarenk ve çok tatlı değil mi:) Saçlarını yeni yıkanmış gibi temiz, ferah ve dolgun hissetmeni sağlayan kuru şampuan; ferah kokusu ile 1 dakikada tazelenmiş, canlı ve dolgun saçlar sunar. Rengarenk, tatlı vişbe ve yabani böğürtlen, tropik ananas, tatlı çiçeksi koku, tropik meyve kokusu, hindistan cevizi, çiçeksi koku, extra hacim ve dolgun görünüm olarak, her biri farklı aromaya sahip 7 tip kuru şampuana ulaşabilirsin.

Satın Almak İçin:  


Ashley Joy Kuru Şampuan

Ashley Joy markasında senin için 2 tip kuru şampuan var; ekstra hacim ve doğal görünüm. Anında temiz ve doğal görüntüye kavuşmanı vadeden bu markanın ekstra hacim tip kuru şampuanı aynı zamanda Watsons güzellik ve kişisel bakım ödüllerine aday. 

Satın Almak İçin:  


Batiste Kuru Şampuan

Batiste kuru şampuan hem saçlarını tazeleyip daha temiz görünmesini sağlar, hem de dolgunlaştırıcı kolajen içeriği ile saçlarını sertleştirmeden ve ağırlaştırmadan ekstra hacim katar. Batiste’nin 8 tip kuru şampuanı var; yıpranma karşıtı, xxl ekstra hacim, clean&classic original, nemlendirici, light&breezy fresh, elektriklenme karşıtı, ekstra hacim veren ve cherry. Batiste kuru şampuanların temeli nişasta bazlı ve su gerektirmeyen formüle dayanır. 

Satın Almak İçin:  


Elidor Kuru Şampuan

Elidor kuru şampuanları saçınızı 1 dakika içinde canlandırır ve hangi saç tipine sahip olursan ol kendine uygun tip kuru şampuan bulabilirsin; boyalı saçlar için, normal saçlar için ve yağlı saçlar için. Ayrıca normal saçlar için olan kuru şampuan Watsons güzellik ve kişisel bakım ödüllerine aday. 

Satın Almak İçin:


Lee Stafford Kuru Şampuan

Lee Stafford markasında 3 tip kuru şampuan var; original, dark ve coconut. Saçlarını anında canlandırır. Süper emici, ince pudra ile formüle edilerek kalıntı bırakmadan sana hacimli ve temiz saçlar kazandırır. Saç derisi üzerinde nazik ama süper emici hassas pudra içerir. 

Satın Almak İçin:


Nıvea Kuru Şampuan

Nivea kuru şampuanın 3 etkili formülü ile saçını anında tazele ve doğal saç rengini koru. Hoş kokusu ile gün boyu ferahlık ve daha hacimli bir görünüm sağlar, kalıntı bırakmaz. Dark, medium ve light olmak üzere 3 seçeneği var. Dark olan koyu ton saçlar, medium orta ton saçlar, light açık ton saçlar için. 

Satın Almak İçin:


Bee Beauty Kuru Şampuan

Bee Beauty kuru şampuan saçtaki fazla yağı su kullanmaya gerek kalmadan anında giderir ve saça dakikalar içerisinde hacim katar ayrıca kalıntı bırakmaz. Sarı, tropical breeze, ekstra volume ve coconut paradise olmak üzere 4 tipi var .

Satın Almak İçin:


Watsons Kuru Şampuan

Watsons kişisel bakım marketinin kendi adıyla çıkardığı markasına ait kuru şampuanlar saçlarını yeni yıkanmış gibi temiz ve taze bir görünüm verir. Watsons marka 4 tip kuru şampuan seçeneğin var coconut, fresh, tropical ve volumizing. 

Satın Almak İçin:

Kızlar, siz hangi kuru şampuanı tercih ediyorsunuz? Memnun musunuz? Tecrübeleriniz için yorumlarda buluşalım.

0 0 0 0 0 0
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Makale gönderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478